Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στην εκπομπή «Πρωινό» και με αφορμή την υπόθεση του Κολωνού και το 12χρονο κορίτσι που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε βιώσει ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης κι ο ίδιος.

Ο ηθοποιός αρχικά, ανέφερε: «Υπήρχαν κατά καιρούς τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία, ξέραμε ότι συμβαίνει αυτό». Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα από αυτό το περιστατικό, από πριν υπήρχαν αυτά. Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα ανοίγει όλο και περισσότερο και όσο πιο πολύ ανοίγει, τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται», δήλωσε.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο συζητάει για αυτά τα περιτατικά με τα τρία του παιδιά, ο Μάριος Αθανασίου είπε: «Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση. Είμαι ένα βήμα πίσω, για την πρόληψη, όση εμπιστοσύνη κι αν έχω στα παιδιά».

«Εγώ απομυθοποιώ κατά κάποιον τρόπο την πράξη για να μην τη φοβάται το παιδί και κλειστεί στον εαυτό του για όλη του τη ζωή. Μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν τρόπο να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στα 17 μου, ενώ ήμουν σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί, του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στο τέλος, συμπλήρωσε: «Οι πράξεις των παιδιών συνήθως είναι τα λάθη των γονιών. Αυτή είναι μια νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Τα παιδιά μιμούνται τις πράξεις των γονιών τους, άρα μάλλον έχει δοθεί λάθος παράδειγμα. Το πώς αντιμετωπίζεις τη γυναίκα δεν είναι μόνο λόγια, είναι πράξη. Υπάρχουν συνομήλικοί μου που βγάζουν τα παιδιά τους έξω για να δουν “γκομενάκια”. Έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ