Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής ”Super Κατερίνα” και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου, παραχώρησε ο Σταύρος Κωνσταντίνου. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Hugo Bar, όπου και εμφανίζεται ο Κύπριος τραγουδιστής.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις επιτυχίες που απέρριψε στο παρελθόν, τον Παντελή Παντελίδη αλλά και το μωρό που περιμένει με τη σύζυγό του, Έλενα Ανδρέου.

Όσον αφορά τα τραγούδια που απέρριψε στο παρελθόν, ο Σταύρος Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 2006, όταν τελικά έκανα έναν ολοκληρωμένο δίσκο με τον Γιάννη Σπανό που μου είχε γράψει, είχα μαζέψει κάποια άλλα τραγούδια όπως το «Θέλω να με νιώσεις» που τραγούδισε ο Νίκος Βέρτης και το «Αφιερωμένο» που τραγούδισε ο Γιάννης Πλούταρχος. Επίσης ένα ντουέτο που είχε ο Γιάννης Πλούταρχος με την Κωνσταντίνα, «Ανάμεσα μας». Τελικά ο δίσκος δεν έκανε την επιτυχία που θα μπορούσε να κάνει μετά από το «Κουδούνι» και το «Άλλο μου μισό» που είχα βγάλει τότε και πραγματικά έκαναν επιτυχία».

Για τον Παντελή Παντελίδη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν στην περίοδο που κάποιοι απλά τον βρήκαν στο Youtube. Δεν υπήρχε, ούτε ήξεραν ποιος είναι, ούτε τίποτα. Τον έψαξα από τότε εγώ, όπως και πολλοί άλλι άνθρωποι βέβαια γιατί για αυτό έγινε και ο Παντελής και πραγματικά μου άρεσαν τα τραγούδια του. Δεν ήξερα ότι είχε σκοπό να τα κυκλοφορήσει και να κάνει όλη αυτή την τεράστια καριέρα που έκανε».

Μάλιστα, προχώρησε και σε μια συγκινητική αποκάλυψη για τη σύζυγό του, Έλενα Ανδρέου. «Με την σύζυγο μου, την Έλενα παλέυαμε πέντε χρόνια να γίνουμε γονείς και σήμερα περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι. Αναμένουμε ένα υπέροχο αγοράκι και είμαι ήδη χαζομπαμπάς» συμπλήρωσε ο Σταύρος Κωνσταντίνου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ