Στον θάνατο της μητέρας του αναφέρθηκε ο Σπύρος Νικολαΐδης, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend», όπου αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παππά, με αφορμή μία παράσταση από την οποία ο δεύτερος αποχώρησε ξαφνικά.

«Εγώ δεν πρόλαβα τον Αλέξη Παππά σε καμία πρόβα. Δεν έχουμε συζητήσει, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο έφυγε. Μου είπαν ότι απλά πήγε στην πρώτη πρόβα κι έφυγε και δεν ενημέρωσε καν» είπε αρχικά.

Όσο για την απώλεια που είχε, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δύσκολα πολύ, έρχονται και τα γενέθλιά μου, δεν θα με πάρει η μαμά μου τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά. Είναι πολύ δύσκολο, δεν μπορώ να στο περιγράψω. Η μαμά μου έφυγε με πολύ βάναυσο τρόπο, έφυγε μικρή. Τουλάχιστον πρόλαβε και με καμάρωσε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση να παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου το «My Style Rocks», στο οποίο είχε συμμετάσχει και ο ίδιος. «Ταιριάζει πάρα πολύ στην Κατερίνα Καραβάτου, είναι μια πολύ στιλάτη και κλασάτη γυναίκα» είπε Σπύρος Νικολαΐδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ