Ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύεται με «αμβλύ τραύμα στο στήθος» και πολλαπλά ορθοπεδικά χτυπήματα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με εκχιονιστικό. Εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού δήλωσε πως ο ηθοποιός της Marvel παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δείτε επίσης: «Είμαι πολύ χάλια για να γράψω»: Το πρώτο μήνυμα του Χολιγουντιανού ηθοποιού μετά το ατύχημα

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για την έκταση των τραυμάτων που υπέστη ο ηθοποιός φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα ΤΜΖ, επικαλούμενη στοιχεία από την καταγραφή του τηλεφωνήματος που έγινε στις αρχές.

Στο τηλεφώνημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αναφέρεται ότι η δεξιά πλευρά του στέρνου του Αμερικανού ηθοποιού είχε καταρρεύσει και το πάνω μέρος του κορμού του είχε συνθλιβεί.

Κατά την ίδια πηγή στις σημειώσεις αναφέρεται ότι ο Ρένερ βογκούσε από τον πόνο και είχε σημαντική αιμορραγία από το κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του. Τα τραύματα στο στήθος και τον κορμό δυσκόλευαν την προσπάθεια του κινηματογραφικού «Hawkeye» να ανασάνει πριν την αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του όπου και συνέβη το ατύχημα στην προσπάθεια του να απομακρύνει όγκους χιονιού από τους δρόμους.

Έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στα οποία, μεταξύ άλλων, του τοποθετήθηκαν μεταλλικές βίδες στο πόδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ