Ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύτηκε με «αμβλύ τραύμα στο στήθος» και πολλαπλά ορθοπεδικά χτυπήματα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με εκχιονιστικό στις αρχές του Ιανουαρίου. Εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού δήλωσε πως ο ηθοποιός της Marvel παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αδερφή του Τζέρεμι Ρένερ μοιράστηκε μια πολλά υποσχόμενη ενημέρωση για την ανάρρωση του ηθοποιού της Marvel.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με την πρόοδό του», είπε η Kym Renner στο περιοδικό People αυτή την εβδομάδα. «Αν κάποιος γνωρίζει τον Τζέρεμι, είναι μαχητής και δεν μπλέκει. Συντρίβει όλους τους στόχους προόδου. Δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε πιο θετικοί για τον δρόμο μπροστά».

Σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα, ο σερίφης της κομητείας Washoe Darin Balaam εξήγησε ότι ο Renner προσπαθούσε να σύρει το αυτοκίνητό του – το οποίο οδηγούσε ένας συγγενής του – έξω από το χιόνι μετά από έντονη χιονόπτωση που ανάγκασε τους δρόμους να κλείσουν και οι οδηγοί να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους. Κάποια στιγμή, ο ηθοποιός του «Hurt Locker» βγήκε από το εκχιονιστικό για να μιλήσει με το μέλος της οικογένειάς του και το άροτρο άρχισε να κυλά από μόνο του. Όταν ο Ρένερ προσπάθησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού και να το αποτρέψει από το να κυλήσει περαιτέρω, το εκχιονιστικό πέρασε από πάνω του.

Με πληροφορίες από Los Angeles Times

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ