Ο Τζέρεμι Ρένερ, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, είχε ένα σοβαρό ατύχημα, καθώς τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη με την οικογένειά του, να ξαγρυπνά στο πλευρό του 51χρονου σταρ της Marvel, ο οποίος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN και με ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα, ο 52χρονος σταρ των «Avengers» προσπαθούσε να προστατέψει τον ανιψιό του, όταν τραυματίστηκε ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα, χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών. «Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται -με βάση την επιθεώρησή μας- ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Ρένερ προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό του ανιψιού του, καταπλακώθηκε».

Σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του Ρένερ, το εκχιονιστικό άρχισε να «γλιστράει στο πλάι», στη συνέχεια «άρχισε να κυλάει προς τα κάτω στον λόφο» και τότε ήταν που πήδηξε έξω.
«Μόλις βγήκε (…) συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς τον ανιψιό του (…) Φοβήθηκε ότι το εκχιονιστικό θα χτυπούσε τον ανιψιό του, οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει» συμπληρώνεται στην έκθεση: «Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά απέτυχε και βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω απ΄αυτό». 

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα: «Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας» έγραψε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ανιψιός του, τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η βοήθεια, αναφέρει η έκθεση. Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ