Σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Μάνος Παπαγιάννης για το περιστατικό ξυλοδαρμού με τη Σοφία Παυλίδου στην παράσταση «Πετάει-Πετάει» το 2018. Η Σοφία Παυλίδου είχε μηνύσει τον ηθοποιό για απλή σωματική βλάβη, ενώ τρεις μήνες μετά κι εκείνος με τη σειρά του τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μετά την επιβολή της ποινής, ο ηθοποιός άσκησε έφεση επί της απόφασης.

Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στη Σοφία Ραυτοπούλου και το «Πρωινό μας» και εξομολογήθηκε: «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, δικαιωμένη και χαρούμενη με την απόφαση. Ήταν πολύ λυτρωτικό που μετά από 4 χρόνια δικαιώνομαι» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για την αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου είπε: «Δεν ξέρω ποια ήταν η αντίδρασή του και δεν με αφορά» και στη συνέχεια προέτρεψε τη δημοσιογράφο να ρωτήσει τον ηθοποιό για το τι εννοούσε ότι θα υπάρξει δικαίωση στο Εφετείο ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ο,τιδήποτε αφορά στην Αγγελική Δαλιάνη.

Παράλληλα, σχολίασε την δήλωση του ηθοποιού ότι έχει υποστεί επαγγελματική βλάβη λέγοντας το εξής: «Να σκεφτόταν πριν να πράξει ο κ. Παπαγιάννης».

«Ευτυχώς δεν με πτόησε τίποτα, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Ούτε οι μάρτυρές μου πτοήθηκαν γιατί κι αυτοί δέχτηκαν μηνύσεις. Αυτό πρέπει να σκέφτονται και όλα τα θύματα, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω. Νιώθω ότι δίνω δύναμη στις γυναίκες που είναι σε δικαστική διαδικασία» κατέληξε η Σοφία Παυλίδου.

Δείτε τι είπε η ηθοποιός και τον εκνευρισμό της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ