Στην υπόθεση μεταξύ Μάνου Παπαγιάννη και Σοφίας Παυλίδου, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και η ποινή του που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Σοφία Παυλίδου έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και στη συνέχεια, προχώρησε και ο Μάνος Παπαγιάννης σε δηλώσεις μαζί με την δικηγόρο του, κ. Γιάννα Παναγοπούλου.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, «Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία», είπε ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Σοφία Παυλίδου.

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά» κατέληξε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Η συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, κα Γιάννα Παναγοπούλου τόνισε ότι σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης. Από το πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη δεν έλειψε η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη η οποία ήταν και μάρτυρας υπεράσπισής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ