Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην υφυπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης προχώρησε στην… αστρολογική ανάλυση του προφυλακισμένου για τον βιασμό και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλία Μίχου, εμφανιζόμενος να τον “ξεπλένει” από τα εγκλήματά του και λέγοντας ουσιαστικά ότι φταίει ο… Κρόνος και τα άστρα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εκπομπή “Το Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης τον τελευταίο καιρό ασχολείται με την αστρολογία για λόγους βιοπορισμού και σ’ αυτό το πλαίσιο επιχείρησε να σκιαγραφήσει το αστρολογικό προφίλ και του βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ηλία Μίχου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης προσπαθώντας να αιτιολογήσει τις κατάπτυστες ενέργειες του 53χρονου, βάσει αστρολογικών χαρτών και συναστριών. Όπως τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, ο Μίχος αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ και γι΄αυτό φταίει… ο Κρόνος.

“Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψή του, η οποία ήταν ευνοϊκή”, ανέφερε συγκεκριμένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ