Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου παραχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στο α’ μέρος της συνέντευξης, ο ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την υποκριτική, μίλησε για τη νέα του ζωή στο Κατάκολο Ηλείας και τα όσα προηγήθηκαν πριν πάρει την απόφαση της μετακόμισης.

Δείτε επίσης: Παύλος Χαϊκάλης: «Είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα – Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης»

Το β’ μέρος της συνέντευξης προβλήθηκε σήμερα, 15/10 μέσα από τον αέρα της ΕΡΤ και σε αυτό, ο ηθοποιός απαντάει για το αν μιλάει με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά μιλάει και για τις κατηγορίες που δέχθηκε πριν από 2 χρόνια, την περίοδο του ελληνικού #metoo στο χώρο της υποκριτικής.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις σχέσεις που έχουν σήμερα: «Έβλεπα ανθρώπους να μιλάνε εναντίον του αυτοί που είχαν βοηθηθεί από τον Πέτρο. Βγήκαν να μιλήσουνε χωρίς να έχουν κανένα λόγο. Δεν τον υπερασπίζομαι, ούτε τον κατακεραυνώνω, ούτε τον καταδικάζω».

Ενώ συνέχισε: «Έχουν φαγωθεί όλοι τώρα αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Θεωρώ ηθικά απαράδεκτο – με έναν άνθρωπο που έχω περάσει και έχω κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που τον έβλεπα για τρία χρόνια περισσότερο από την γυναίκα μου – να μην τον πάρω σε μια δύσκολη στιγμή τηλέφωνο και αντί αυτού να του δώσω μία κλωτσιά να τον πάω ακόμα παρακάτω. Κάτι που κάνανε σε εμένα. Εγώ αυτό δεν άλλον δεν θα το κάνω. Για το αδίκημα για το οποίο πήγε φυλακή, γι’ αυτό το αδίκημα αθωώθηκε. Δεν είδα να προβάλλεται όμως τόσο πολύ. Με ενόχλησε στην υπόθεση», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σχετικά με τις κατηγορίες που είχε δεχτεί ο ίδιος, απάντησε:  «Τις θέσεις μου για τη γυναίκα και όσα έχω πει, όλα αυτά σε μια νύχτα ξεχαστήκανε. Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε: “Ρε παιδιά, αυτό για το οποίο κατηγορούν τον Χαϊκάλη μήπως είναι μια επιτυχία που είχε κάνει κάποτε στον κινηματογράφο και το πήρανε σαν εύκολη λύση, το οποίο δεν υπόκειται νομικά;” Ανέλυσε κανείς ότι πήγα εγώ στο ΣΕΗ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου; Είδε κανείς τι παρουσιάστηκε στο Σωματείο; 

Σιχάθηκα. Είδα ανθρώπους να μιλάνε που δεν είχαν κανέναν λόγο να μιλήσουν. Γιατί ρε φίλε; Για να φανείς κι εσύ ότι κάτι είσαι. Άκουσα τέρατα», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και το χαρακτήρα του: «Ο Πέτρος έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι τελειομανής. Είχε ένα θέμα με τη δουλειά και του έβγαινε να είναι πολύ απαιτητικός σε κάποια πράγματα. Άλλες φορές ξέφευγε, άλλες φορές όχι. Έχει έναν έντονο χαρακτήρα, το ξέρει και ο ίδιος, το έχουμε συζητήσει. Αλλά αυτό με την υπόθεση απέχει πολύ. Το τι έχει συμβεί, δεν ξέρει ποτέ κανείς», είπε σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ