Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μετά από 6,5 περίπου μήνες προβολής.

Μεγάλος νικητής του Survivor αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Το καθαρό χρηματικό έπαθλο που κέρδισε σαν νικητής είναι 100.00 ευρώ. Τα λεφτά αυτά σε συνδυασμό με το ποσό που πληρωνόταν για την παραμονή του στο παιχνίδι, μετά από αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με μεγαλύτερη αμοιβή, τόσο για εκείνον όσο και για τη Μαριαλένα… βγαίνουν πολλά.

Τα συνολικά χρήματα που έβγαλε ο Σάκης δεν μπορούν να συγκριθούν με ποσά που θα έπαιρνε ακόμη και με μεταγραφή σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Αυτό γιατί τα χρήματα που έβγαλε από το reality επιβίωσης είναι υπέρογκα.

Συγκεκριμένα τα χρήματα που πήρε από τις 21 Φεβρουαρίου, μέχρι τα τέλη Μάϊου κυμαίνονται μεταξύ 1.500-2.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια με την παράταση του παιχνιδιού υπήρξε νέα συμφωνία για 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Με την διαμονή του στο παιχνίδι για περίπου 4,5 μήνες (35 με 45.000 ευρώ) μαζί με το ποσό του επάθλου, (δηλαδή 100.00 ευρώ) έχει ως αποτέλεσμα ο νικητής του Survivor 4 να συγκέντρωσε περίπου 135 με 145 χιλιάδες ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ