Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει ήδη στην ανακρίτρια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Οι αποκαλύψεις από πρόσωπα που βρίσκονταν στο κοντινό τους περιβάλλον είναι πολλές και σοκαριστικές.

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα και όσα εξομολογείται για το ζευγάρι προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση.

«Είχαμε βρεθεί μια φορά  Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς σου φαίνεται ο Μάνος. Είπα είναι καλό παιδί με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει.

Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά», λέει ο φίλος του Μάνου.

Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ