Στέλιος Ρόκκος: «Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ή συνεχίζεις, ή δεν συνεχίζεις»

O Στέλιος Ρόκκος έδωσε με εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον  Κώστα Ριζόπουλο και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του, ο οποίος πνίγηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 2023 κατά την διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος στη Λήμνο.

Στέλιος Ρόκκος
Στέλιος Ρόκκος: «Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ή συνεχίζεις, ή δεν συνεχίζεις»

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων:

«Με τον Νίκο τη Λελέ τη”χάσαμε”, εννοώ ότι ακόμα όποτε το θυμάμαι – καταρχάς, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά ακόμα – η Λελέ δεν έχει ακόμα πάει στο καφενεδάκι του Νίκου, εγώ πήγα μια μέρα.

Εκεί δουλεύει τώρα ο γιος του, ο Δημήτρης, και κάθισα έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται. Δηλαδή, πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ή συνεχίζεις, ή δεν συνεχίζεις. Η Λελέ σε αυτό το θέμα δεν έχει συνεχίσει. Του είχε πολλή αδυναμία. Τη Λελέ εκεί την “έχασα”.

Η μαμά μου μια χαρά είναι, δεν μπορεί να πονέσει άλλο, δεν νιώθει πόνο, αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου, έχει χάσει δυο παιδιά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Και παιδιά που ήμασταν μια γροθιά, οικογένεια τώρα απίστευτη».

Στέλιος Ρόκκος: «Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ή συνεχίζεις, ή δεν συνεχίζεις»

Παράλληλα μίλησε και για την ταξιδιωτική εκπομπή την οποία ετοιμάζει:

«Η εκπομπή μου θα ξεκίναγε πολύ πριν το Πάσχα. Είναι τελειωμένο να γίνει, φέτος δεν θα προλαβαίναμε με τίποτα γιατί κλείστηκε πολύ αργά η συμφωνία για να γίνει. Θα γίνει με τη Λελέ, με μηχανές και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το κουβέντιασα, που τα ξέρει πάρα πολύ καλά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ