Ο Τρίσταν Τόμσον αγόρασε ένα σπίτι μόλις τρια στενά πιο κάτω από την Κλόε Καρντάσιαν, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η νέα έπαυλη του παίκτη του NBA βρίκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της Κλόε στην Καλιφόρνια, και το αγόρασε για 12.5 εκ. δολάρια.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Κάνιε Γουέστ τον Δεκέμβριο του 2021, αγοράζοντας το ακίνητο απέναντι από την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, για να είναι πιο κοντά στα τέσσερα παιδιά τους.

κλόε καρνάσιαν τρίσταν τόμσον

Η Κλόε Καρντάσιαν ξεκαθάρισε σε ανάρτησή της ότι πλέον δεν είναι προτεραιότητά της να βρει κάποιον για να συνάψει δεσμό.

Ο Τρίσταν Τόμσον και η Κλόε έχουν αποκτήσει την τετράχρονη True, και έναν γιο 8 μηνών, το όνομα του οποίου δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει. Ο μπασκετμπολίστας είανι επίσης πατέρας του 6χρονου Prince, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην κοπέλα του Jordan Craig, και του γιου ενός έτους Theo, του οποίου η μητέρα είναι η Maralee Nichols.

H Κλόε στα γενέθλια του Τρισταν είχε κάνει ανάρτηση με φωτογραφίες του, και είχε αναφέρει: «Χρόνια πολλά Τρίσταν. Είσαι πραγματικά ο καλύτερος πατέρας, αδελφός και θείος. Η αγάπη, η προσοχή, οι ανόητοι χοροί, οι αγκαλιές, οι βόλτες με το carpool, τα τελετουργικά για την ώρα του ύπνου, ο τρόπος που εμφανίζεσαι για τα παιδιά… Η ευχή μου για τα γενέθλιά σου είναι να συνεχίσεις να ποθείς την αλλαγή, τη θεραπεία και τη μεταμόρφωση. Να είσαι δυνατός, να είσαι ευγενικός, να είσαι υπομονετικός, να είσαι ελεύθερος».

Μυστική πρόταση γάμου του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν – Η αποκάλυψη της Κιμ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ