Ο γιος της Κλόε Καρντάσιαν και του Τρίσταν Τόμσον, τον οποίο απέκτησαν με παρένθετη μητέρα, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο instagram της διάσημης επιχειρηματία και tv star. Η Κλόε αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπό του με αφορμή το Χάλοουιν, ενώ παράλληλα κοινοποίησε και φωτογραφία της κόρης τους, True.

«Owlette and Tigger γνωστός και ως True and Baby Brother», έγραψε η Κλόε στη λεζάντα των στιγμιοτύπων της τετράχρονης κόρης της και του μόλις τριών μηνών μικρού της.

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμσον υποδέχτηκαν τον γιο τους τον Ιούλιο, ενώ δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστό το όνομά του. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα, η μία από τις styars της οικογένειας Kardashian μάς έδωσε μια πρώτη γεύση του μικρού μέσα από το νέο reality show «The Kardashians».

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμσον συνέλαβαν το μωρό τους το Νοέμβριο του 2021, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, αφού οι δυο τους είναι χωρισμένοι και μάλιστα επεισοδιακά. Ο Τρίσταν είχε απατήσει την Κλόε με τη γυμνάστρια Maralee Nichols, με αποτέλεσμα τη γέννηση του γιου Theo τον Δεκέμβριο του 2021.

«Η Κλόε βρίσκεται στον ουρανό. Είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνεται ξανά μαμάΉθελε πολύ ένα αγοράκι», είχε αναφέρει πηγή του περιβάλλοντός της στο People. «Ακριβώς όπως κάνουν με την True, η Κλόε θα μεγαλώσει το μωρό μαζί με τον Τρίσταν. Ο Τρίσταν είναι ο μπαμπάς και η Κλόε θέλει να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι υπέροχος με την True», είχε προσθέσει η ίδια πηγή.

κλόε καρντάσιαν
Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του γιου τους

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ