Στο φινάλε του tv show “The Kardashians” η Khloe Kardashian μαθαίνει για το ότι ο Tristan Thompson επρόκειτο να αποκτήσει το τρίτο του παιδί, καθώς τον Δεκέμβριο η γυμνάστρια Maralle Nichols τον μήνυσε για τα έξοδα της εγκυμοσύνης και την αναγνώριση του γιου τους.

Η Khloe φαίνεται να ταράσσεται αισθητά με την είδηση και απευθύνεται στην αδερφή της, Kim, λέγοντας: «Τι στο δ…ο είναι αυτό. Δεν μπορεί να συμβαίνει Θεέ μου». Ο star του NBA παραδέχτηκε πως έχει κοιμηθεί με τη γυμνάστρια, τη στιγμή που διατηρούσε σχέση με την Khloe Kardashian, λίγο πριν αποφασίσουν να χωρίσουν ξανά τον Ιούνιο του 2021. O Tristan και η Khloe έχουν αποκτήσει την τετράχρονη True.

Khloe Kardashian

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Khloe μιλά με τα μέλη της οικογένειάς της και μοιράζεται μαζί τους τη θλίψη της: «Είναι καιρός να φύγω και δεν νιώθω ένοχη γι’ αυτό. Προσπάθησα τόσο σκληρά», τόνισε στην Kim, την Kendall και τον Scott Disick. Όμως, η έκρηξή της δεν σταμάτησε, αφού τόνισε: «Ή φοράς προφυλακτικό, ή κάνεις βαζεκτομή ή δεν κάνεις sex με τυχαίους ανθρώπους που συναντάς σε άλλες Πολιτείες. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Είναι χαστούκι για εμένα, ταπεινωτικό, ντρέπομαι»

Khloe Kardashian

«Θυμάμαι κάθε γεγονός. Κάθε μεγαλειώδη χειρονομία. Κάθε ταξίδι. Κάθε ραντεβού. Τα πάντα. Όλα αυτά ήταν ψέματα», είπε η Khloe κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησης. «Θεέ μου, πώς μπόρεσες να μην πεις κάτι; Απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι πραγματικά στο σώμα μου. Ότι αυτά τα πράγματα απλώς συμβαίνουν. Όταν σου συμβαίνουν πράγματα, δύο φορές, αποκτάς ανοσία σε αυτά, πράγμα που είναι πραγματικά λυπηρό».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κάτι που πονάει περισσότερο. Είναι μια πράξη προδοσίας. Όλα είναι ψέματα. Όλα είναι χειραγώγηση. Είναι δόλος. Είχε κάθε ευκαιρία να μου το πει ο Tristan; Ναι. Θα μου το έλεγε αν δεν υπήρχε το μωρό; Απολύτως όχι και αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Είναι απεχθές». Καθώς βίων την κατάσταση, η Khloe είπε ότι «εξαντλήθηκε να ασχολείται με τα πάντα». «Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η προσέγγισή μου είναι τρελή ή περίεργη και σίγουρα είμαι μουδιασμένη. Είναι ταπεινωτικό και δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα να αφήσω».

Καθώς άρχισε να μαζεύει τα ρούχα του Tristan από το σπίτι της, η Khloe εξήγησε ότι ο προτιμώμενος μηχανισμός αντιμετώπισης είναι να περνά χρόνο μόνη της. «Όταν συμβαίνει κάτι κακό, απλώς γίνομαι πιο μοναχική και χρειάζομαι χρόνο μόνη μου. Ήθελα να πιστεύω ότι ο ΤTristan θα μπορούσε να αλλάξει. Ήθελα να τον εμπιστευτώ και να πιστέψω ότι η κόρη μου κι εγώ άξιζε να του δώσουμε χρόνο να αλλάξει».

Η Khloe Kardashian ανέφερε επίσης στην Kim ότι η True εξακολουθεί να κάνει «FaceTime κάθε βράδυ» και εξήγησε ότι θα βάλει τα συναισθήματά της στο πλάι, έτσι ώστε η κόρη της «ποτέ να μην μάθει τίποτα κακό» για τη σχέση των γονιών της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ