Ο Πικέ δεν κρύβει πια τη νέα του σχέση, αφού εδώ και λίγες εβδομάδες έχει φωτογραφηθεί με τη νέα του αγαπημένη Κλάρα Τσια Μαρτί. Μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση του Πικέ με τη νέα του κοπέλα, σε συναυλία στην Ισπανία, ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες για εγκυμοσύνη της 23χρονης.
Δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα γίνει ξανά μπαμπάς, καθώς η κοπέλα του είναι έγκυος. Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της Μαρτί, με την οποία ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες.

Μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκαν ήταν ο γάμος ενός από τους καλύτερους φίλους του Πικέ, στην Costa Brava της Ισπανίας. Ο παίκτης έφτασε συνοδευόμενος από την Κλάρα και, λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευσε το περιοδικό Hola, ξεκίνησαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη. Η κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Στην εκπομπή «El gordo y la flaca» σχολιάστηκε το θέμα για το φόρεμα της Κλάρας. «Μπορείς να δεις μια μικρή κοιλιά να διακρίνεται. Αυτή η γυναίκα είναι αδύνατη και μπορείς να δεις την κοιλιά της. Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της. Η Κλαρίτα μοιάζει σαν να έχει κοιλιά. Θα μπορούσε ένα μωρό να είναι καθ’ οδόν;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ