Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου, το ζευγάρι του “Bachelor” δεν είναι πια μαζί. Στις φήμες απάντησε νωρίτερα σήμερα ο Παναγιώτης με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του “Battle of the Couples” στο οποίο θα είναι παρουσιαστής.

Ο κούκλος νεαρός μίλησε νωρίτερα σήμερα στην Έλενα Πολυκάρπου για το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”. Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης μίλησε για το νέο ριάλιτι του Alpha, τη συμμετοχή του στο “Bachelor” και αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση του με τη Νικολέτα.

Αναφερόμενος στο “Battle of the Couples” αποκάλυψε:

«Εννοείται πως είπα αμέσως ναι στην πρόταση του Alpha. Δεν το περίμενα. Είμαι εδώ να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το project. Μπορεί να αγχώνομαι λίγο για τα νούμερα, αλλά δεν θα ξυπνήσω το πρωί να τα κοιτάξω. Νομίζω ότι είναι το άγχος το δημιουργικό. Είναι τελείως διαφορετικά projects με το Battle of the Couples με το Survivor. Οι δοκιμασίες είναι τελείως διαφορετικές και τα ζευγάρια δεν μάχονται για την επιβίωσή τους» είπε αρχικά για το «Battle of the Couples»

Για το “The Bachelor” και τα αρνητικά σχόλια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος τόνισε:

«Μπορεί να στεναχωρηθώ για δημοσιεύματα γιατί δεν με γνωρίζουν αλλά με δυναμώνουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι για μένα ας γράψουν ό,τι θέλουν αλλά δεν είναι πολύ όμορφο να πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς. Παρόλα αυτά οι γονείς μου το διαχειρίστηκαν με περισσότερο χιούμορ από ό,τι εγώ και ειδικά η μητέρα μου».

Όσον αφορά τη σχέση του με την Νικολέτα, ο Παναγιώτης διάψευσε τις φήμες ξεκαθαρίζοντας ότι βρίσκονται ακόμα μαζί αλλά δεν θα δουν την αποψινή πρεμιέρα του ριάλιτι μαζί γιατι εκείνη την ώρα θα βρίσκεται σε γύρισμα.

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ