Έναν χρόνο μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα.

Ο ίδιος απάντησε, μεταξύ άλλων, στις φήμες που ήθελαν τη σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου να είναι ψεύτικη, ενώ απάντησε και για το πολυσυζητημένο μονόπετρο που της έδωσε. Παράλληλα αποκάλυψε πως είναι σε νέα σχέση, ωστόσο με τη σύντροφό του δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

«Πολύ καλά έκανε η Νικολέττα και κράτησε το μονόπετρο που της έδωσα. Το μόνο λάθος που κάνει η Νικολέττα είναι ότι λέει σε κάθε της συνέντευξη πως είναι ένα δώρο που μου το έδωσε η παραγωγή και της το έδωσα. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία. Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Μπορεί να μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά είναι κάτι που το έδωσα εγώ. Θα μπορούσα να το έχω δώσει στη Βίβιαν. Θα έπρεπε να το εκτιμάει περισσότερο. Γιατί αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το The Bachelor».

«Δεν θα κάναμε ψεύτική σχέση με τη Νικολέτα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες. Οπότε είπαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν. Δεν πάει. Τέλος. Και έληξε έτσι» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι σε σχέση και μιλώντας για τη σύντροφό του αποκάλυψε: «Είμαι με μία κοπέλα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν την εμφανίσω, μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη σχέση. Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social. Η κοπέλα μου έχει ψάξει το κινητό μου, με ενοχλεί τόσο νωρίς. Η σχέση ξεκίνησε λίγο μετά το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βγει έξω μαζί, έχουμε πάει έναν περίπατο αλλά δε μας έχουν πάρει χαμπάρι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ