Η Κατερίνα Διδασκάλου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αποφάσισε ν’ ακυρώσει την περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω» καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την περιπέτεια της υγείας της και αποκάλυψε πώς για πέντε μέρες είχε 39.5 πυρετό.

«Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το μόνο που με συγκράτησε, διότι είχα για πέμπτη μέρα 39,5 πυρετό κι εγώ επέμενα να κάνω ταξίδια και παραστάσεις. Φταίω, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και πρέπει να σεβόμαστε την υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και να την προστατεύουμε» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε για το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι.

«Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος…. Εγώ πιστεύω ότι όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ένας λόγος που σταμάτησα και την περιοδεία ήταν αυτός. Η προστασία των υπολοίπων, εκτός από τη δική μου υγεία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ