Η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά την είδηση ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε site πορνογραφικού περιεχομένου.

Η ίδια, μάλιστα, μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω, απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε, αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου… Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει, είναι ψυχοφθόρο».

Ωστόσο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει κι άλλες κατηγορίες, με την τραγουδίστρια Chrysa να γνωστοποιεί την περιπέτειά της στα social media, ενώ παράλληλα μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Η τρίτη καταγγελία έγινε από την Ευγενία Μπαλωματή, η οποία μέσα από το facebook έκανε γνωστά όσα έζησε, σε ηλικία 15 ετών.

«2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γυρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λεει ο Στάθης “θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις”. Μια και μου έκανε το “ορίστε” να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει “φιλί;”. Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “δεν εννοούσα αυτό, φιλί;” Του λέω “δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι” και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει “δεν πειράζει”.

Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε.

Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.

Σήμερα καμία μόνη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ