Το σχόλιό της για την υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου θέλησε να κάνει η Ελένη Τσολάκη σε συζήτηση με τους συναδέλφους της για τις τελευταίες εξελίξεις.

Με αφορμή την έναρξη της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον παρουσιαστή και την καταγγέλλουσα και έτσι η ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», Μαρία Ζαφειρίου μετέφερε το ρεπορτάζ από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι τρομερό, παιδιά, απ’ όπου και να το πιάσεις, όπως και να το δεις. Δεν μπορείς να βρεις ελαφρυντικά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή την αναίσχυντη πράξη που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα, που της έχεις καταστρέψει τη ζωή;».

«Ως ζευγάρι μπορεί να συμφωνήσουμε ότι στην ερωτική μας ζωή μπορούμε να τραβήξουμε ένα βίντεο. Αυτό είναι δικό τους θέμα αλλά το να πάρεις το βίντεο αυτό και να το ανεβάσεις είναι πλέον κάτι ποινικό», τόνισεαπό την πλευρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Είναι λίγο αστείο, όταν εκθέτεις άλλους ανθρώπους, να μιλάς για ένα προσωπικό δικό σου πάθος ή ψυχικό νόσημα», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ