Κέρδισε την δεύτερη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου ο Μάρκος Σεφερλής, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του δεύτερου στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για την θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου»  που ανέβηκε το 2022 ισχυριζόμενος πως δεχόταν ξυλοδαρμό πάνω στο σανίδι, κατά την διάρκεια που το σενάριο ήθελε τον Γιώργο Λαμπάτο να δέχεται καρπαζιές από τον ρόλο του Μάρκου Σεφερλή.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε για δεύτερη φορά στο δικαστήριο, ενώ υπήρχε ήδη μία απόφαση που χαρακτήρισε ψευδείς και συκοφαντικούς του χαρακτηρισμούς του Γιώργου Λαμπάτου.

Περισσότερα αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο συνήγορος υπεράσπισης του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής.

«Δυστυχώς, ενώ υπήρχε αυτή η απόφαση, ο κύριος Λαμπάτος επανέλαβε αυτούς τους ισχυρισμούς σε μία εφημερίδα και σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρχε η απόφαση που έκρινε ως συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Για δεύτερη φορά λοιπόν ο κ. Σεφερλής προσέφυγε στο δικαστήριο και για δεύτερη φορά αποφάνθηκε το δικαστήριο ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Λαμπάτου», ανέφερε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή.

Και συνέχισε: «Στην πρώτη δίκη είχε επιβεβαιώσει την αλήθεια των ισχυρισμών του Μάρκου Σεφερλή ο αείμνηστος Τάκης Βουγιουκλάκης, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης της παράστασης και κατέθεσε στο πρώτο δικαστήριο πως ότι γινόταν ήταν σκηνοθετική του οδηγία».

Για τη χρηματική αποζημίωση, όπως μετέφερε ο Μιχάλης Σαρρής, επιδικάστηκε μία αποζημίωση 7.000 ευρώ την οποία καλείται να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή, ενώ το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ