14 Φλεβάρη χθες κι η ημέρα του έρωτα δεν θα γινόταν να μην «υμνηθεί» και σε ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να την υπενθυμίσει στους παίκτες και στράφηκε κυρίως προς τον Σάκη Κατσούλη. Όταν του ζήτησε να εκφράσει την αγάπη του στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης ένιωσε αμήχανα και δεν το επιχείρησε.

«Να έρθω στον Σάκη Κατσούλη. Σάκη είναι η ώρα που κι οι πιο σκληροί σπάνε και λυγίζουν. Δεν έχεις λεφτά να της πάρεις ένα λουλούδι, αλλά μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου ανοιχτά μπροστά σε όλον τον κόσμο. Ξέρω πόσο σου αρέσει να το κάνεις αυτό» ανέφερε με χαμόγελο και χιούμορ ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

«Όχι Γιώργο δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Είναι πολύ αμήχανη στιγμή. Κοκκινίζω. Θα τα πούμε έξω Γιώργο. Ξέρει την αγάπη μου. Είναι τέσσερα τα χρόνια κι όχι λίγοι μήνες. Τέσσερα τα δώρα, τρία γιατί φέτος δεν έχω» απάντησε ο Σάκης που είχε κοκκινίσει από ντροπή.

Ούτε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λύγισε τελικά στην πρόκληση του Γιώργου Λιανού στο Survivor κι ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ