Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ και βρέθηκε στο Westminister, καθώς ο πρώην άσος της μπάλας είχε ιδιαίτερη αγάπη στη μονάρχη, και δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη του ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένος καθώς απέτιε τα σέβη του στη βασίλισσα.

Ο 47χρονος βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό, το οποίο σχημάτισε ουρές για ώρες για να δουν το φέρετρο της Αυτής Μεγαλειότητας. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη MailOnline, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε την Παρασκευή στην ουρά από τις 2 τα ξημερώματα και μπήκε στο Westminister μετά από 13 ώρες.

Μιλώντας στο ITV News, ο Μπέκαμ είπε: «Είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά είναι μια μέρα για να θυμηθούμε την απίστευτη κληρονομιά που άφησε… Νομίζω ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να καταλάβουμε τον θάνατο της βασίλισσας γιατί νομίζω η Μεγαλειότητά της σήμαινε τόσα πολλά με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους».

βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αυτή η μέρα θα είναι πάντα δύσκολη για το έθνος, είναι δύσκολη για όλους σε όλο τον κόσμο γιατί όλοι το νιώθουν. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και προφανώς με όλους εδώ σήμερα γιατί είναι ξεχωριστό να βρίσκεσαι εδώ, να γιορτάζεις και να ακούς τις διαφορετικές ιστορίες, τι έχουν να πουν οι άνθρωποι».

Η εμφάνιση του Ντέιβιντ Μπέκαμ έρχεται αφότου απέτισε φόρο τιμής στην 70χρονη βασιλεία της Αυτής Μεγαλειότητας με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από το Instagram, o διεθνούς φήμης star, έγραψε: «Είμαι πραγματικά λυπημένος για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας, της βασίλισσας. Μέχρι τις τελευταίες της μέρες υπηρέτησε τη χώρα της με αξιοπρέπεια και χάρη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τη βασιλική μας οικογένεια…».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ