Τη δική του απάντηση στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” για τα σχόλια περί παλιάς και καινούργιας τηλεόρασης έδωσε χθες, Παρασκευή 11/11 μέσα από την εκπομπή του, “Καλό Μεσημεράκι” ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Ελεονώρα Μελέτη αρχικά είχε σχολιάσει για τα γενικότερα σχόλια του Νίκου Μουτσινά μέσα από την εκπομπή του και είχε πει «Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος»

Ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε ενοχλημένος με την κριτική του παρουσιαστή «Μα όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα Σπυροπούλου – Πετρογιάννη… Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε νέα και καινούργια τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει».

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν από συναδέλφους του. Μέσα από τον αέρα της χθεσινής του εκπομπής, και αφού βγήκε η Ματίνα Νικολάου για να κάνει το σκετς της, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Θέλω να το πω για τους συναδέλφους σε άλλες εκπομπές. Παιδιά, αυτό είναι καινούργια τηλεόραση. Είναι δωρεάν μαθήματα. Ας φύγουμε από την παλιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ