Την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής και οι συντελεστές της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

Συγκεκριμένα, στην πρωινή εκπομπή του Mega σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την εν λόγω κόντρα. «Συγγνώμη ο Νίκος δεν έλεγε ότι με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά δεν έχει θέματα να παίξει στην εκπομπή του; Αυτό θα έπρεπε να του αρέσει, είναι βούτυρο στο ψωμί του» αναρωτήθηκε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας με την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντά, «Το θέμα νομίζω του άρεσε. Το twitter θεωρεί παλιό. Και για την Κατερίνα Καινούργιου δεν είπε ότι κάνει παλιά τηλεόραση;»

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη για Μουτσινά: «Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος αντέδρασε λέγοντας, «Μα όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη… Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε νέα και καινούργια τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει». Η Άννα Ζηρδέλη σχολίασε: «Θα βλέπεις τον Νίκο γιατί παίζει την παλιά τηλεόραση, αποσπάσματα.» με τον Κώστα Τσουρό να απαντάει χιουμοριστικά: «Α, για να έχουμε και νέα και παλιά μαζί, μη μας έρθει απότομα η μετάβαση.»

Δείτε όσα δήλωσε ο Κώστας Τσουρός:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ