Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει ο Δημήτρης Παπανώτας στα όσα δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον ίδιο, μέσα από την εκπομπή της ”Love it”. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο Παπανώτας για την Μαρία Σολωμού και την ηλικία της.

Η Μαλέσκου του επίστησε την προσοχή σε όσα λέει και θεώρησε απαράδεκτες τις δηλώσεις που έκανε. Ο Παπανώτας βέβαια δεν το άφησε να πέσει κάτω, αφού της απάντησε με τον δικό του τρόπο σχολιάζοντας την πρόθεσή της να βρεθεί τώρα στο προσκήνιο με τις συγκεκριμένες δηλώσεις της αλλά και τις σχέσεις με τους συναδέλφους της.

Δείτε τι είπε:

«Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σαν δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρό, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί….

Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν…Ή έστω να μη φλυαρούν… Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα…Μπας και βελτιωθούμε…

Υ.Γ. Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους…ξεφορτώθηκε ? Όχι! Εύχομαι τα ίδιο και σε εκείνη….» έγραψε ο Παπανώτας στη δημοσίευση που μοιράστηκε με τους followers του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ