Μια νέα τηλεοπτική κόντρα φαίνεται ότι ξεκινάει στην ελληνική τηλεόραση, με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Δημήτρα Παπανώτα. Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Παπανώτας μέσα από την εκπομπή ”Happy day” που συμμετέχει για την Μαρία Σολωμού και την ηλικία της, η Ιωάννα Μαλέσκου απασφάλισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ”Love it”.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος με την απάντηση της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte, η Μαλέσκου πήρε τον λόγο και είπε: «Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω πώς είναι ως άνθρωπος, τηλεοπτικά παρακολουθώντας τον και πριν ασχοληθώ εγώ με την τηλεόραση, γιατί ο άνθρωπος είναι πολλά χρόνια σε αυτό το οποίο κάνει… Μου κάνει εντύπωση, όμως, οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους -μέσα σε αυτούς βάζω και εμένα, άρα δεν εκπλήσσομαι που έχει πει κάτι για την Μαρία Σολωμού- είναι ακραίες και κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες. Κάπου να υπάρχει ένα όριο».

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να σχολιάσει ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης κάπου ξεφεύγουν και θεωρούν ότι από το βήμα που τους δίνεται, ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας, γίνεται κατάχρηση. Επισήμανε, μάλιστα, πως θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί και όπως λέει ”Και για τον Παπανώτα ισχύει αυτό και για μένα και για σένα και για όλους».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ