Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, το οποίο ανοίχθηκε στην κατοικία του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Irfan Siddiq Obe.

Στο βιβλίο συλλυπητηρίων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε τα ακόλουθα:

«Είναι με μεγάλη λύπη που μεταφέρω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας εκ μέρους του λαού και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως και του ιδίου και της Πρώτης Κυρίας, για τον θάνατο της Α.Μ. Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της, γίναμε μάρτυρες της περαιτέρω ενίσχυσης των ιστορικών δεσμών μεταξύ της Κύπρου και του Ηνωμένου Βασιλείου, τόσο διμερώς όσο και εντός της οικογένειας της Κοινοπολιτείας.

Θα θυμόμαστε πάντοτε τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για την αφοσίωση και προσήλωση της στα κοινά, καθώς και για την αγάπη και αφοσίωση της στην Οικογένεια της.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πένθους και λύπης, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη συμπάθεια μας στην Α.Μ. Βασιλέα Κάρολο Γ’, τη Βασιλική Σύζυγο, τα Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ