Στο Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς κατέφθασε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μαζί με την δεύτερη σύζυγό του, Λίνα κρατώντας την από το χέρι.

Μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και ενάντια στους διαχωρισμούς, έστειλε αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Ανέφερε πως είναι η ώρα της ενότητας, για να γυρίσουμε σελίδα για μια ενωμένη Κύπρο που θα μεριμνά καλύτερα για το αύριο, την Κύπρο, τα παιδιά και τα εγγόνια της. Εξέφρασε επίσης αισιοδοξία για το αποτέλεσμα λέγοντας πως όλες οι ενδείξεις τον δείχνουν νικητή.

Στο πλευρό του η σύζυγος Λίνα Σιαμούν, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δεν αντιμετωπίζει τις εκλογές ως διαγωνισμό δημοφιλίας, αλλά πραγματικά ενδιαφέρεται για το καλό της Κύπρο.

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Η γυναίκα του ήρθε στην Κύπρο και πήγε… θέατρο – Δείτε την

Η ίδια ήταν εμφανώς συγκινημένη και είχε συνέχεια από το χέρι τον Ανδρέα της. Όσον αφορά την εμφάνισή της της υποψήφιας Πρώτης Κυρίας, Φιλίππα Καρσερά, επέλεξε ένα διαφορετικό outfit που αποτελείτο από παντελόνι με μοτίβα συνδυασμένο με μπεζ πουκάμισο, μαύρο παλτό και clutch bag.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ