Τη δική του απάντηση έδωσε μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Κώστα Τσουρό και τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός είχε τοποθετηθεί με αφορμή της δηλώσεις του θεατρικού παραγωγού ότι με τον δημοσιογράφο ήταν φίλοι, μέχρι που ξεκίνησε να σχολιάζει τον έρωτά του με την Ιλάειρα:

«Αισθάνομαι λίγο άβολα, γιατί ό,τι είπε ο Μαυρίκιος είναι ό,τι να ‘ναι. Δεν ισχύει τίποτα από ό,τι είπε... Βγαίνει τώρα σε μια εκπομπή και λέει ότι μου έστειλε μήνυμα, ότι δεν του απάντησα στο μήνυμα, ότι το εκμεταλλεύτηκα για να κάνουμε νούμερα και ότι ήμασταν φίλοι. Φίλοι δεν ήμασταν, γνωστοί ήμασταν. Για εμένα η φιλία είναι ιερό πράγμα. » είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Με τη σειρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στην τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού και σημείωσε:

«Την έχω μάθει πια την τηλεόραση και από την κακή της πλευρά. Λυπάμαι γιατί αισθανθήκαμε προσβολή και εγώ προσωπικά, όταν άκουσα ατάκες από το στόμα του τύπου “πότε θα είναι η σύλληψη του παιδιού τους να έρθουμε να την τραβήξουμε”, “πότε θα μας δείξουν τη γέννηση του παιδιού τους”. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, πολύ ιερά, πολύ προσωπικά» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια ο θεατρικός παραγωγός σημείωσε: «Ποτέ δεν είπαμε ότι θα τα μοιραστούμε ή θα τα δείξουμε και πραγματικά θλίβομαι που μίλησε έτσι για εμάς. Αυτό το παράπονο είχα και απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου. Εγώ προσωπικά δεν έχω τσακωθεί ποτέ με δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να σε χρησιμοποιήσει για να κάνει εντύπωση, υπάρχει αυτό, ναι. Αυτό είναι μόνο τηλεοπτικό. Το Happy Day είναι λίγο πάνω από το Mega Καλημέρα φέτος και θέλει λίγη προσπάθεια» είπε για τον Κώστα Τσουρό και το MEGA Καλημέρα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ