Καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@star» ήταν σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει σε εκπομπές και συγκεκριμένα μίλησε για τους Κώστα Τσουρό, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Θυμάμαι τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να χτυπιέται στο πάνελ της εκπομπής που είναι και να λέει “μα, καλά, γιατί τη φιλάει μπροστά στην κάμερα;”. Θυμάμαι τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να σχολιάζει άσχημα. Με καμία εκπομπή δεν έχω πρόβλημα, απλά είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι που κατά καιρούς με έχουν απογοητεύσει, με έχουν στεναχωρήσει, με έχουν πληγώσει», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τον Κώστα Τσουρό ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φιμώσω αυτό που αισθάνομαι. Του έστειλα μήνυμα και του είπα “τι πρόβλημα υπάρχει;”. Βγήκε την επομένη για να το πουλήσει όλο αυτό, αντί να μου στείλει ένα μήνυμα όπως του έστειλα κι εγώ. Και το είπε δημόσια στον αέρα ότι “ο Μαυρίκιος μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε το λόγο”».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Μαυρίκιου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ