Τη δική του απάντηση στα όσα είπε χθες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε σήμερα ο Κώστας Τσουρός στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» μαζί με την Ιλάειρα Ζήση και μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει «Με τον Κώστα Τσουρό ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φιμώσω αυτό που αισθάνομαι. Του έστειλα μήνυμα και του είπα “τι πρόβλημα υπάρχει;”».

Μέσω του αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε και εξήγησε ότι «Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που κάνουμε νούμερα. Αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί ότι είπε ο Μαυρίκιος είναι ότι να ‘ναι. Δεν ισχύει τίποτα απ’ ότι είπε. Είπε ότι μου έστειλε μήνυμα και δεν του απάντησα. Δεν μου έστειλε μήνυμα ο Μαυρίκιος, με είχε πάρει τηλέφωνο και του είχα μιλήσει και το είχα πει κι εδώ τότε.

Ότι με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι “κάνουμε το γύρισμα με το μανικιούρ-πεντικιούρ και ελπίζω να μην ζοριστείς στον αέρα που θα το δεις”. Και του είχα πει στο τηλέφωνο ότι “επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, θα πω στον αέρα ότι με πήρες τηλέφωνο” και μου είπε “ναι, πες το, δεν με πειράζει”», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Και τώρα βγαίνει σε μια εκπομπή και λέει ότι μου έστειλε μήνυμα, ότι δεν του απάντησα στο μήνυμα, ότι το εκμεταλλεύτηκα για να κάνουμε νούμερα και ότι ήμασταν φίλοι. Φίλοι δεν ήμασταν, γνωστοί ήμασταν. Για μένα η φιλία είναι ιερό πράγμα. Εν τω μεταξύ, είχε ξεχάσει και το όνομά μου, είπε ο Κώστας, δεν θυμόταν.

Αν ο Μαυρίκιος θεωρεί ότι επειδή άρχισα να σχολιάζω αρνητικά τον έρωτά τους πλέον δεν έχουμε καλή σχέση, ας το θεωρεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μαυρίκιο. Να βγαίνει και να λέει ότι τον εκμεταλλευτήκαμε, το ότι εγώ είπα ότι μου έστειλε και δεν μου έστειλε και δεν απάντησα και τέτοια, είναι τουλάχιστον γελοίο, συγγνώμη ρε Μαυρίκιε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ