Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Παρασκευή, 24/11.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μιλάει ανοιχτά για το αν προκαλεί τη δημοσιότητα – «Η καρικατούρα είναι κομμάτι της showbiz»

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση αλλά και τη νέα του ζωή στην Κύπρο, όπου και συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή «Έλα Να Δεις».

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα, οι οποίες τον ώθησαν στο να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να μετακομίσει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του. 

«Δεν μου λείπουν τα κακά της Ελλάδας. Πέρασα διάφορα και ήρθα στα όριά μου. Συνέβησαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Όταν μου είπε η Ιλάειρα να φύγουμε πέρασε όλη μου η ζωή από μπροστά μου σαν μια ταινία τα ζύγισα και λέω πως έχει δίκιο, πρέπει να φύγω γιατί έχει αρχίσει να μου κάνει κακό όλο αυτό εδώ», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που με στρέσαρε πολύ ήταν κάποιοι άνθρωποι που ήθελαν να εκμεταλλευτούν κάποια πράγματα. Αν δεν έχεις ισχυροποιηθεί και δεν έχει βάλει μια βάση, μπορεί να σε αποβάλει το σύστημα».

Για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση, ανέφερε πως: «Είμαστε πολύ καλά και έχουμε ηρεμίσει. Είναι όλα πάρα πολύ όμορφα. Η Ιλάειρα δεν έχει σταματήσει να με εντυπωσιάζει κάθε μέρα και να με εκπλήσσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ