Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στην ενότητα «Εξομολογήσεις».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στον Τάσο Ευαγγέλου για την επιστροφή του στην Κύπρο με την Ιλάειρα Ζήση, το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση ενώ αναφέρεται και για τη δημοσιότητα που παίρνει η προσωπική του ζωή.

«Όλο αυτό με τις πρωινές εκπομπές έρχεται και λίγο εξ ανάγκης. Είμαι αναγκασμένος να βγω και να υπάρχω σε μια σκαλέτα. Όλα αυτά τα χρόνια που έκανα τις παραγωγές, έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγα ”Βγάλτε με, πρέπει να πω για τη δουλειά μου, για το Ηρώδειο” οπότε κάποια στιγμή όταν πήρε φωτιά η προσωπική μου ζωή, έσκασε σαν βόμβα. Πολλές φορές με παίρνουν οι παρουσιάστριες τηλέφωνο, δεν μπορώ να τους πω όχι γιατί κάποτε όταν τους ζήτησα να με στηρίξουν, με έβγαλαν» εξήγησε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ποιος ασχολήθηκε τόσα χρόνια με τη δουλειά μου; Κανένας. Όταν αισθάνθηκα ότι αυτό με εξυπηρετεί στο να δει και ο κόσμος την ουσία αυτού του ανθρώπου, είπα ναι γιατί όχι; Αφού με εκμεταλλεύονται, να το εκμεταλλευτώ» συνέχισε ο καλλιτέχνης.

«Είναι κομμάτι της showbiz η καρικατούρα, το να τσαλακωθείς. Εγώ είμαι αυθεντικός, αν αισθάνομαι ότι θέλω να πω κάτι θα το πω…» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ