Η βάφτιση της κορούλας της Μαριλένης Σταύρου και του συζύγου της, Πέτρου Σολωμού, ήταν λαμπερή και έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Το ζευγάρι διάλεξε την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στα Λεύκαρα και μαζί με τον υιό τους τον Ορφέα, ήταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στην βάπτιση της Μαλβίνας Αναστασίας με την οικογένεια και τους στενούς φίλους τους.

Νονά στην κορούλα της Μαριλένης ήταν η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Αντώνης Μίκαλος.

Στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εντυπωσιακή διακόσμηση με θέμα την λεβάντα.

Το χαρμόσυνο κλίμα της βάπτισης δεν έμεινε ανεπηρέαστο από την φονική πυρκαγιά που έπληξε το Σαββατοκύριακο την Κύπρο, όπου πάνω από 55 τετραγωνικά χιλιόμετρα δασικής έκτασης κάηκαν, ενώ τουλάχιστον 50 κατοικίες καταστράφηκαν ολοκληρωτικά.

Η πυρκαγιά έκαψε σπίτια, αυτοκίνητα και άλλες περιουσίες, ενώ άφησε πίσω της και 4 νεκρούς. Ήταν η χειρότερη πυρκαγιά από την εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, φυσικά μετά τις πυρκαγιές της τουρκικής εισβολής του 1974.

Έτσι η ηθοποιός έσπευσε με μια ανάρτηση στο Instagram να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις της:

“Σήμερα θα ήταν μια από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μας. Χωρίς προσπάθεια. Αντί αυτού, είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή ότι και να συμβεί συνεχίζεται. Όπως και να νιώθουμε, όσο κι αν έχουν αλλάξει οι σκέψεις μας. Θα περάσει κι αυτό, ναι. Δεν θα ξεχαστεί, όχι. Σήμερα με σεβασμό στον τόπο μου, θα είναι μέρα χαράς. Γιατί δεν είναι ο ατέρμονος θρήνος που θα ωφελήσει αλλά η ενσυναισθηση! Να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, η βοήθεια προς τους πυρόπληκτους, η έμπρακτη φροντίδα προς τη φύση. Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ´αυτό μένειν.
Σήμερα το πρωί καθόμουν στην βεράντα, ξενυχτισμένη και συντετριμμένη, όταν ήρθε ο γιος μου, 7 το πρωί, ‘τι ωραία μέρα ξημέρωσε μαμά. Σήμερα θα βαπτίσουμε το Μαλβινάκι μας’. Και με αγκάλιασε αυτός γεμάτος ενθουσιασμό και εγώ ελπίδα”

Δείτε την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marileni Stavrou (@marilenistavrou)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ