Το τελευταίο διάστημα, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει πάρει ‘’φωτιά’’ για το μέλλον των παρουσιαστών την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου, αφού φαίνεται ότι η παρουσιάστρια δεν συνεχίζει την επόμενη σεζόν στον ελλαδικό σταθμό ΣΚΑΙ.  Με αυτά τα δεδομένα μέχρι στιγμής, προκύπτει ένας ‘’γρίφος’’ για το ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο θα την αντικαταστήσει και θα αναλάβει την ζώνη 12:00-02:00 καθημερινά.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας Zappit και συνεργάτης της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτης, Γιώργος Σκρομπόλας έδωσε σήμερα τις δικές του πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η γυναίκα που επέλεξε ο ΣΚΑΙ για την συγκεκριμένη ζώνη είναι μια παρουσιάστρια που έχει ξαναπεράσει το κατώφλι του σταθμού και δεν είναι άλλη από την Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια είχε παρουσίασει πριν από 4 χρόνια περίπου το ριάλιτι «Power of Love».

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια τα προηγούμενα χρόνια αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής του «J2US» παραγωγής Νίκου Κοκλώνη. Η Μπακοδήμου έχει στα χέρια της το συμβόλαιο, το οποίο μελετάει και αναμένεται να δώσει την τελική της απόφαση τις επόμενες ημέρες.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο του ΣΚΑΙ, η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι το πρόσωπο που θα παραλαμβάνει τα ηνία καθημερινά από το δίδυμο των «Αταίριαστων», οι οποίοι θα παραλαμβάνουν με τη σειρά τους από τους Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, άγνωστο σε ποιους συνδυασμούς. Η εκπομπή της θα είναι ζωντανή, θα διασυνδέεται με όλα τα μεγάλα ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού -όπως π.χ. το «Survivor»-, και με αυτήν θα ολοκληρώνεται η πρωινή ζώνη. Άγνωστο, επίσης, παραμένει αν η εκπομπή θα περιλαμβάνει και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, εκτός από την ψυχαγωγία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ