Καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε ο Λουκάς Φουρλάς!

Ο Ευρωβουλευτής συγκινημένος μίλησε για τον θάνατο της κόρης του, για την δράση του για τα παιδιά που παλεύουν μόνα τον καρκίνο, αλλά και για τον “αισχρό” πόλεμο που δέχτηκε από πολιτικούς, οι οποίοι τον “κτυπούσαν” με την πιο τρανταχτή ιστορία της ζωής του.

Ο ίδιος μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για πρώτη φορά “έξω από τα δόντια”, αφού τόνισε πόσο σκληρός και βρώμικος είναι ο χώρος. Μάλιστα, όπως ανέφερε, πολλοί προσπάθησαν να ανεβούν ψηλά…”έχοντας” τον στο στόχαστρο. Πολλοί αιτιολόγησαν την αγάπη του κόσμου και την εκλογή του στον θάνατο της μικρής, ενώ και πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το οικογενειακό γεγονός που βίωσε.

Όπως ανέφερε:

“Μπορεί να το συχώρησα αλλά δεν τον ξεχνώ. Όταν προσπάθησαν να με κτυπήσουν για το μωρό μου. Λίγο πολύ να μου λέγαν ακόμη ότι σκότωσα εγώ το μωρό μου για να μπω στην πολιτική και ότι εγώ μετά έσπευσα να εκμεταλλευτώ το γεγονός. Αυτό δεν το συγχωρώ, ήταν ανέντιμο. Τους κοιτάζω στα μάτια και τους λέω “ο θεός να μην σας δώσει τέτοιο πράγμα ποτέ”. Τα συγχωρώ αλλά δεν τα ξεχνώ. Να είμαστε λίγο άνθρωποι”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ