Ο Κωνσταντίνος Τζούμας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τα τελευταία σχόλιά του που προκάλεσαν τη δημόσια οργή σχετικά με τις γυναικοκτονίες.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε on camera: “Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα».

Ο ίδιος προσπάθησε να ανασκευάσει το περιεχόμενο των λεγομένων του υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ένα πολύ άστοχο χιούμορ: “Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δε θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δε χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ. Κακό χιούμορ“, δήλωσε.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι το περιεχόμενο των λεγομένων του θα προκαλούσε τέτοιες αντιδράσεις: “Που να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για έχεις τέτοιες απόψεις. Άτοπο, άσχετο, αχαρακτήριστο πραγματικά.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ