Μετά την ολοκλήρωση του “Καλοκαίρι #not” η Ελένη Τσολάκη συνεχίζει και μάλιστα αναλαμβάνει την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Το κανάλι ανακοίνωσε πως το “Open Weekend” κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται στις 09.50, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκαν τα μέλη της ομάδας της.

Όπως αναφέρει ο σταθμός εκπομπή «θα έχει όλα τα τελευταία νέα, αποκλειστικά θέματα αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ. Κάθε Σαββατοκύριακο λαμπεροί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο στούντιο και αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές της ζωής τους . Ακόμα η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν».

Μαζί με την Ελένη Τσολάκη θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν  η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας και την αρχισυνταξία η Νεφέλη Τσιναβάλου.

Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας  όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ