Μια ξεχωριστή έκπληξη από τους συνεργάτες της για την ονομαστική της εορτή είχε σήμερα η Ελένη Τσολάκη. Η έναρξη της εκπομπής της ήταν πολύ διαφορετική καθώς ξεκίνησε με μια αφιέρωση – τραγούδι για “Χρόνια πολλά”.

“Πολύ πολύ καλημέρα σας. Να χαίρεστε τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και γι’ αυτό που ετοιμάσατε. Να χαιρόμαστε όσους αγαπάμε. Να χαιρόμαστε όλους τους ανθρώπους που φέρνουν φως στη ζωή μας. Γιατί αυτούς έχουμε ανάγκη”, είπε η παρουσιάστρια σε γιορτινή διάθεση.

Παράλληλα, δέχτηκε μια σειρά από ανθοδέσμες αλλά αυτό που τη συγκίνησε περισσότερο ήταν μια κάρτα με προσωπική αφιέρωση: “Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ είμαι λίγο φορτισμένη για να σας πω την αλήθεια σήμερα. Φορτισμένη συναισθηματικά εννοώ. Την κρατάω την κάρτα […] Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσείς βοηθάτε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα γιατί όταν δουλεύεις σε ένα περιβάλλον υγιές και ασφαλές τότε μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ