Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες μέρες από Άννα Ζηρδέλη και Μπέττυ Μαγγίρα μίλησαν η Λιλή Πυράκη και η Μαίρη Αργυριάδου στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star».

«Εδώ, σε αυτό το πλατό, βρεθήκαμε τέσσερις άνθρωποι το καλοκαιράκι. Ήμασταν εγώ, η Άννα Ζηρδέλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster, σε ένα δοκιμαστικό για την εκπομπή μας, το Breakfast@star. Έγινε αυτός ο διάλογος μεταξύ της Αννούλας και του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος είπε κάποια στιγμή στην Άννα “γιατί έρχεσαι να κάνεις δοκιμαστικό, αφού είχες πει ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με το μπροστά της τηλεόρασης;”», είπε η Μαίρη Αργυριάδου.

Η Λιλή Πυράκη είπε από την πλευρά της: «Θα κάνω κι εγώ μια αποκάλυψη. Σε κάποιο δοκιμαστικό έτυχε να είμαι με την Άννα Ζηρδέλη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είχα μια συζήτηση με τον Κωνσταντίνο. Εκείνη την ημέρα τους ρωτούσε όλους. Κι εμένα με ρώτησε “θα φύγεις από την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί;”.

Θεωρώ άκυρη και άβολη την ερώτηση αυτή να την κάνεις σε έναν άνθρωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να πει σε μια νέα κοπέλα, η οποία κάνει το βήμα της να περάσει μπροστά, ενώ έχει και πολλά χιλιόμετρα από πίσω. Γιατί να της πει “τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ