Αναβρασμός επικρατεί τα τελευταία εκοσιτετράωρα με τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την τηλεοπτική του πορεία.

Το δικό της σχόλιο έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στην χθεσινή εκπομπή που παρουσιάζει «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

«Ο Βασάλος έμαθε πολύ καλή τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Τα λέει, τα πουλάει. Έχει πει βέβαια ατακούλες ο Βασάλος. Σε μένα που είχα πάει καλεσμένη στη Σίσσυ είχε πει κορυφαία ατάκα. Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα reality! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι» πρόσθεσε στη συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Με αφορμή και το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» και οι συντελεστές της σχολίασαν τους παίκτες ριάλιτι που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η Άννα Ζηρδέλη μίλησε για τη δική της εμπειρία σε κάστινγκ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Καλά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα και τα είπε αυτά. Βεβαίως και συμφωνώ. Κι επιτέλους κάποιος που βγήκε και το είπε. Ελά στη θέση όλων εμάς που κάνουμε τηλεόραση τόσα χρόνια ή ανθρώπων που έχουν βγει έξω, κάνουν ρεπορτάζ και περιμένουν να έρθει η σωστή στιγμή που θα πάρουν τη θέση τους μπροστά. Και ξαφνικά στα δοκιμαστικά βρίσκονται με ανθρώπους που μέχρι πριν δύο μήνες έκαναν άλλα επαγγέλματα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Άννα Ζηρδέλη είπε από την πλευρά της: «Το έχει κάνει και σε μένα ο Βασάλος. Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι “εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω”. Το ότι δουλεύω χρόνια από πίσω, δεν πάει να πει ότι δεν μπορώ να δουλέψω και μπροστά. Και του είπα “δεν καταλαβαίνω, πρέπει να λογοδοτήσω σε σένα; Εγώ έχω και κάποια χιλιόμετρα έξω, στο πεζοδρόμιο με το μικρόφωνο, από σένα που ήσουν σε ένα παιχνίδι και σε βούτηξαν και σε βάλανε”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ