Την Τρίτη, 4 Ιουνίου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εναντίον της Super Κίκη και όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο τα απέρριψε.

Μετά την απόφαση ο Μαυρίκιος, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση του από την ελληνική δικαιοσύνη, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, λίγο αργότερο, το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει και η Ιλάειρα Ζήση, με δύο δημοσιεύσης και μηνύματα στήριξης στον άντρα της.

Η Ιλάειρα, ανέβασε δύο Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό… Στο πρώτο αναφέρει: «Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης. Με θλίβει πάρα πολύ να βλέπω τον άντρα μου στεναχωρημένο. Πιστεύω πως ήταν μια άδικη απόφαση και είμαι σίγουρη πως στο τέλος θα έρθει η δικαιοσύνη. Θέλω να σου πω Μαυρίκιε πως σε αγαπώ γι΄αυτό που είσαι και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρει ο κόσμος και τα media και είμαι περήφανη που η κόρη μας έχει εσένα για πατέρα».

Με τη δεύτερη ανάρτηση της, η Ιλάειρα, θέλησε να υπενθυμίσει στον Μαυρίκιο πως -είτε κάνεις το σωστό- είτε το λάθος, ο κόσμος πάντα θα λέει ό,τι θέλει… «Ο, τι και να κάνεις ο κόσμος πάντα θα λέει. Το σημαντικό είναι να τα έχεις καλά με τον Θεό και την ψυχή σου καθαρή. Μην ξεχνάς πως τον Χρηστό, Τον σταύρωσαν», έγραψε συγκεκριμένα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ