Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στο podcast της Μικαέλλας Θεοφίλου και αναφέρθηκε στην αναπάντεχη απώλεια της μητέρας της αλλά και τον Κρατερό Κατσούλη

«Αισθάνομαι όμορφη. Δεν το ένιωθα πάντα. Αν δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν το νιώθεις. Έχω περάσει πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είμαι καλά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Οι αλλαγές που έγιναν μέσα μου δεν έγιναν με καλό τρόπο. Θεωρούσα πως αν κουκουλώσεις πολλά πράγματα δεν πειράζει. Κάποια στιγμή η θεωρία τελείωσε και πήγαμε στην πράξη με πολύ πόνο και με εργασία με ειδικό. Έτσι βγήκα από μια σκοτεινή φάση», τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει την Αέλια και τον Αρίωνα, αλλά και την μητέρα της. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

«Όταν άρχισαν να διαλύονται όλα και μετά τον θάνατο της μητέρας μου θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν καλά. Τώρα που το βλέπω από μακριά αδίκησα τη “Φωλιά των ΚούΚου” γιατί δεν ένιωθα καλά. Ένιωθα απεγνωσμένη. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν δεν είναι εύκολο. Όταν πρωτογνώρισα τον Κρατερό αισθάνθηκα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω παιδιά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ