Λίγο πριν την πρεμιέρα του “Style me Up” η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για τα κιλά της και πώς αυτά επηρεάζονται ανάλογα των καταστάσεων.

H παρουσιάστρια αναφέρθηκε για αρχή στην εκπομπή και όσα θα δούμε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στη 13.00 στον Alpha με την ίδια να έχει ανυπομονησία και να δηλώνει ότι δεν περίμενε να της αρέσει τόσο πολύ το Project.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την περσινή χρονιά, όπου βρισκόταν στο τιμόνι της τηλεπαρουσίασης του “Pop Up” και εξομολογήθηκε όσα της άφησε η εμπειρία της στη μεσημβρινή ζώνη.

«Το μόνο που μου έχει μείνει από την περσινή χρονιά είναι οι φίλοι μου. Πλέον έχω φίλους ζωής μέσα από την εκπομπή που με βοήθησαν πάρα πολύ, με στήριξαν πάρα πολύ και με αγάπησαν τόσο πολύ. Μη με κάνεις να κλαίω. Μου λείπουν, οι άνθρωποι μόνο. Ήταν μέρος της δουλειάς τα νούμερα της τηλεθέασης, δεν με επηρέασαν. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο, ότι μπορεί να κοπεί η εκπομπή».

Ακόμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε: «Δε με επηρέασαν τα νούμερα τηλεθέασης πέρυσι. Ήξερα ότι δε θα γίνει “σκοτωμός” που κάνουμε εκπομπή».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια και μοντέλο αναφέρθηκε και στα κιλά της: «Με διατηρούν καταστάσεις στα κιλά μου. Ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου, αλλάζουν τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα και μου αρέσουν. Αλλά με μπουκώνουν στα γυρίσματα. Μη πέσει κανένα κιλό, να το ξαναανεβάσουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ