Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, βρέθηκε η Φιλίππα Καρσερά η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Υποψήφιο Πρόεδρο για την Δημοκρατία, Νίκο Χριστοδουλίδη, την οικογένειά τους αλλά και τις επικείμενες εκλογές τον Φεβρουάριο.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, όταν ήταν μαζί στο Υπουργείο Εξωτερικών

“Ήταν αμοιβαίο όταν συναντηθήκαμε και ταιριάξαμε πάρα πολύ από την πρώτη μας γνωριμία ως δόκιμοι στο Υπουργείο Εξωτερικών. Μεγαλώσαμε με τον ίδιο τρόπο άλλωστε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε και ποια στιγμή της ζωής της, θεωρεί σημείο αναφοράς.

“Η στιγμή της ζωής μου, η οποία ήταν σημείο αναφοράς, είναι η συνάντησή μου με τον Νίκο. Γίναμε ομάδα. Κάναμε τέσσερα παιδιά, υπήρξε αλληλοστήριξη και σεβασμός και φυσικά η σχέση με τους γονείς μου.”

Η Φιλίππα Καρσερά στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην στιγμή που τους ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης ότι θα είναι Υποψήφιος Πρόεδρος για την Δημοκρατία αλλά και τι θα ήθελε να κάνει αν εκλεγεί Πρώτη Κυρία.

“Τα κορίτσια μου και εγώ είχαμε αντιληφθεί ότι θα ερχόταν η στιγμή της ανακοίνωσης για Υποψηφιότητα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, άρα μας ήρθε πιο ήπια…

“Δεν σκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Σε περίπτωση όμως που εκλεγεί ο Νίκος, ως Πρόεδρος και εγώ ως Πρώτη Κυρία θα ήθελα να γίνει, αυτό που πιστεύω και τώρα για τον εν λόγω θεσμό. Θα ήθελα να παραμείνει η Πρώτη Κυρία μέσα στον κόσμο, να είναι η “κοινή λογική” και να έχει επαφή με την κοινωνία, να είναι στήριγμα για την οικογένειά της έτσι ώστε ο Πρόεδρος να είναι συγκεντρωμένος στο στόχο του. Μια Πρώτη Κυρία θα μπορούσε να βοηθήσει να επανέλθει η κοινή λογική και να επιλύσει θέματα με γυναίκες ενώ θα μπορούσε να συμβάλλει να γίνει η Κύπρος πιο όμορφη και να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση σε άτομα με ειδικές ανάγκες.”

Όσο γιατί να ψηφίσει ο κόσμος τον Νίκο Χριστοδουλίδη; Η σύζυγός του απαντά…

“Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει τον Νίκο, γιατί είναι ένας άξιος άνθρωπος με ήθος και εργατικότητα. Όλες οι πόρτες ανοίχτηκαν για αυτούς και μόνο τους λόγους. Έχει πολλές διασυνδέσεις στο εξωτερικό και εμπειρία που μπορεί να ωφελήσει σε διάφορες καταστάσεις. “

Η Φιλίππα απάντησε και αν την εκνευρίζει κάτι στον σύζυγό της, αναφέροντας:

Με νευριάζει όταν δεν βρίσκει πέντε λεπτά να χαλαρώσει. Δεν κάθεται να χαλαρώσει στον καναπέ ούτε όταν πηγαίνουμε στην παραλία. Κάθεται στην ξαπλώστρα και απαντά email. Έτσι ήταν πάντα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ