Συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” παραχώρησε η Χριστίνα Κεφάλα!

Η πρώην παίκτρια του Survivor… μίλησε για την καριέρα, την εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης, το reunion της με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός πως οι δυο πρώην, έχουν έρθει πολύ κοντά.

Μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει για πρώτη φορά δημόσια τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τον νεαρό επιχειρηματία… ο οποίος έχει να κάνει σχέση και με την Μαριαλένα. Η ίδια ανέφερε πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης, ενώ πως δεν έχει ζηλέψει καθόλου από όλη αυτή την κατάσταση κατά την διάρκεια που ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανέφερε:

“Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά. Εγώ δε μπορώ να είμαι φίλη με τον πρώην μου. Με τον Σάκη χωρίσαμε ενάμιση μήνα πριν μπούμε στο Survivor. Όταν μπήκαμε και έλεγε όλα αυτά για τη Μαριαλένα, με έφερε σε δύσκολη θέση. Και εμείς ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν καιρό μαζί, αλλά και εγώ σαν γυναίκα… Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο Survivor που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα.

Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ