Μετά την πρεμιέρα ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι της Λεμεσού, η Τζώρτζια Παναγή παραχώρησε συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στο “Με αγάπη Χριστιάνα”, κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις για το καινούργιο επαγγελματικό βήμα που αποφάσισε να κάνει.

Η νεαρή παρουσιάστρια δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την ψυχαγωγία και πως αποτελούσε μια ιδιαίτερη πρόκληση γι΄αυτήν.

Αποδέχτηκα μια πρόταση – πρόκληση και είναι πολύ τιμητικό για εμένα σε μια πολύ σημαντική ζώνη. Στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου, το ενδεχόμενο της έναρξης, της προβολής, ένας διαφορετικός ρόλος, αλλά ας μην ξεχνάμε πως και η ψυχαγωγία έχει την ενημέρωση της. Το ύφος είναι πολύ διαφορετικό, σε κυριεύει η σοβαρότητα, δεν μπορείς να δεις ανάλαφρα ένα ζήτημα. Ξεκινά ένα διαφορετικό ταξίδι και δεν δεν διστάζω να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα, φτάνει όμως να ξέρω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Θέλω να υπηρετήσω την ενημέρωση όσο πιο όμορφα μπορώ. Η μεγάλη μου αγάπη είναι η ψυχαγωγία αλλά γιατί όχι να δοκιμαστώ και στην ενημέρωση. Δεν ξέρω πως θα τα φέρει η συνέχεια, δεν φοβάμαι όμως να δοκιμαστώ. Είναι κάτι που μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. 

Στα επικριτικά σχόλια του Τάσου Ευαγγέλου σχετικά με την θέληση να βγει μπροστά στο “γυαλί” και πως το κουστούμι που προσπαθεί να φορέσει δεν της ταιριάζει, η ίδια απαντά:

“Μπορεί η αλήθεια να μην μου άρεσαν τόσο πολύ αυτά που είπε ο Τάσος με τον τρόπο που τοποθετήθηκε, αλλά του αναγνωρίζω το θάρρος και την εντιμότητα του να βγει και να τα πει δημόσια, επειδή πάρα πολλές φορές μέσα στον χώρο τα λένε πίσω από την πλάτη σου. Τώρα μου ανοίχτηκε μια καινούργια πόρτα και δεν έχω από το να υπηρετήσω όσο καλύτερα γίνεται. Θεωρώ πως είναι άδικο να κρίνεις έναν άνθρωπο ο οποίος σέβεται το αντικείμενο της δουλειάς του, από την πρώτη φορά και μέχρι να μου το πει ο κόσμος ότι δεν με θέλει σε κανένα κομμάτι γενικά στη τηλεόραση, εγώ θα συνεχίσω να ενημερώνομαι και να εξελίσσω τον εαυτό μου σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό πεδίο με βρίσκει η κάθε σεζόν”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ